Klanten aan het woord

Cees-Jan

Strongman / kracht

Schema is anders dan verwacht (positief) anders dan eerdere schema's van anderen. Schema is 'complexer en 'gedetailleerder'. Er wordt echt gekeken naar de wensen en doelen van atleet. Er is wat ruimte voor eigen interpretatie / imput qua oefeningen. Goede uitleg bij vragen over oefeningen / schema. Ook flexibel aan te passen in overleg. Snelle reactie op vragen en goede inhoudelijke feedback. Eigenlijk alleen positief

Amber

Strongwoman / kracht

Overzichtelijk en duidelijk. Goed aangepast aan de doelen.

Chris

Strongman / kracht

Het schema is duidelijk op mijn wensen aangepast. Ik heb niet erg veel tijd per week, hier is duidelijk rekening mee gehouden. Het schema is overzichtelijk in een tabel weergegeven en kan ik dus makkelijk meenemen naar de gym.
Coaching: coaching van Jitse is erg goed. Jitse heeft een schat aan ervaring in de krachtsport/fitness. Ik kan video's insturen en er wordt feedback gegeven over techniek, maar ook over materiaal gebruik (straps, wraps, riem, schoenen etc.). Ook als schema tussentijds aangepast moet worden gebeurt dit snel en kundig. Jitse reageert snel op vragen en is prettig in de omgang. Ik zou hem zeker aanraden aan iedereen die op fitness krachtsport gebied vooruit wil, ongeacht niveau.

Dennis

Kracht

Ik heb Jitse niet strict als coach ingehuurd, maar advies geven en dergelijke doet ie goed. Vind het ook leuk om te sparren met Jitse. Ik heb 1 schema van Jitse gekocht en helaas niet af kunnen maken door ziekte.. maar tijdens de loop van het schema zeker vooruit gegaan op de onderdelen waar het voor bedoeld was. Leuk om een nieuwe manier van trainen te proberen. (Inhoudelijk dus goed schema)
Afwerking van het schema had wel iets beter gekunt. Kreeg het schema als png. Heb dit liever in een afgewerkt document inclusief formules zodat het herhaaldelijk gebruikt kan worden.

** Reactie Jitse Kramer: "de formules zijn niet te koop"

Ana

Kracht / powerlifting

Bij het inschrijven bij Gym Iron Heart kwam ik Jitse tegen en meteen een afspraak gemaakt voor het werken aan mijn SBD techniek. Ik heb altijd last van mijn rug gehad bij het deadliften ondanks de fysio sessies en advies van andere PT's. Met een paar tips van Jitse kon ik direct (als beginner) mijn lichaam's gewicht tillen zonder pijn. Na een blok van 8 weken techniek training kreeg ik een nieuwe persoonlijke 8 weken schema waarna ik sterker ben geworden en 1,3 keer mijn lichaamsgewicht kon tillen ondanks dat ik aan het afvallen was. Jitse is kritisch en laat je niet zomaar zwaar tillen als je techniek niet on point is. Dus zeker een aanrader en ik kijk er naar uit om mijn volgende trainingblok te ontvangen.

Royal De Boer stalinrichting

Teambuilding

"Vorig jaar bestond onze organisatie 150 jaar. Natuurlijk hebben we dat gevierd, onder andere met een competitie, georganiseerd door Jitse!
Onze mannen (en één dappere dame) van staal werden uitgedaagd om zichzelf te overtreffen!
Wat een fantastische middag hebben we gehad en wat waren we onder de indruk van de kracht van sommige collega's, maar ook van Jitse en zijn team, die ervoor zorgden dat niemand zich overbelastte...
Kon of wilde je zelf niet fysiek meedoen, dan kon je een geliefde collega over de streep schreeuwen!
Alle benodigde materialen en zelfs een wagen om te "truckpullen" waren aanwezig. Perfect geregeld, met weinig inspanning van onze kant, een absolute aanrader als je eens op een andere manier wilt teambuilden!"

Jonas

Kracht / powerlifting

"Jitse heeft me blootgesteld aan nieuwe technieken zoals EMOM en speedwerk waardoor ik mezelf als powerlifter beter heb leren kennen. Ik kon ook in het programma zien dat hij mijn wensen en prioriteiten in acht heeft genomen (in plaats van een standaardprogramma te gebruiken). Wat nog het fijnste is van Jitse's coaching is de vaak dagelijkse contact en ondersteuning door vragen te beantwoorden, vorm te bekijken, etc. Zelfs als ik even een week geen contact opnam kwam er wel een berichtje hoe het trainen ging, wat er voor heeft gezorgd dat ik me gesteund voelde en dat ik kon zien dat Jitse echt aandacht heeft voor zijn klanten!"

Fransina

Kracht / spiermassa

Na mijn laatste bodybuilding wedstrijd in november 2017 wilde ik mij focussen op het bouwen van spiermassa en kracht. Ik zag Jitse vaak trainen bij Bodyshape en wist dat hij veel kennis had wat betreft krachttraining, dus de keuze was snel gemaakt door hem te vragen om mij te helpen om de doelen te behalen die ik voor ogen had. Door middel van Jitse zijn schema's, variërende van full body, powerliften tot strongman/women, ben ik inmiddels in massa en kracht gegroeid. Daarbij let Jitse op de techniek en geeft hij de nodige tips om de puntjes op de i te zetten. Door de begeleiding van Jitse heb ik verschillende doelen mogen halen. Kennis, motivatie, variatie in schema, groei in massa en kracht, dan zit je bij Jitse goed.

Joost en Forina

Conditie / kracht

"We dachten dat we elkaar wel scherp en gemotiveerd hielden door niet alleen te gaan maar samen. Tijdens de allereerste circuitraining van personal trainer Jitse kwamen we er al snel achter, dat we helemaal niet tot onze kracht- en conditiegrenzen gingen. Er kon écht nog wel een tandje bij; het mocht wel wat fanatieker! Nu zijn we meerdere trainingen verder en kennen wij onze eigen grenzen nog steeds niet goed: wij hebben daar gewoon een professional voor nodig. Die hebben wij gevonden in Jitse: hij weet ons te motiveren om tot het uiterste te gaan - waardoor trainen het maximale effect heeft - maar heeft ook feilloos in de gaten wanneer het niet meer gaat en het juist een tandje minder moet om bijvoorbeeld blessures te voorkomen. Jitse let continue op wat we kunnen en op de juiste houding (zodat we niets forceren) en schakelt snel naar een alternatief wanneer dat nodig is. Ons motiveren betekent overigens niet dat hij als een drill instructor naast ons staat: hij is er en zegt iets wanneer het nodig is, maar is nooit irritant aanwezig. 

Naast een breed palet aan oefeningen (waardoor het nooit saai wordt) heeft Jitse veel kennis van de anatomie, voeding en - als het dan toch misgegaan is - de beste manier om een blessure snel te laten herstellen. Wij leren meer van Jitse dan alleen 'oefeningen'.
Natuurlijk is personal training duurder dan zelf een rondje langs toestellen in de sportschool maken, maar de persoonlijke aandacht en het schema-op-maat hebben zo veel meerwaarde, dat wij het ervoor over hebben."